Információ

Társasházi lakás, családi ház, nyaraló vagy még csak építés alatt álló jövendőbeli otthon? Minden ingatlantípus biztosítható - segítünk kiválasztani az Önéhez leginkább passzoló, legkedvezőbb ajánlatot!

Hasznos tudnivalók
Biztosításaink
Termékfelelősség Biztosítás
Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
Autó gap
Casco biztosítás
Lakásbiztosítás
Családiház, ikerház biztosítás
Nyaralóbiztosítás
Építés alatt álló ingatlanok biztosítása/ lakosági építés szerelés biztosítás
Tervezői felelősségbiztosítás
Kivitelezők, műszaki vezetők felelősségbiztosítása
Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása
Jövedelemkiesés biztosítás
CMR - fuvarozói felelősségbiztosítás
Könyvelői felelősségbiztosítás
Orvosi felelősségbiztosítás
Vállalkozások biztosítása
Kockázati életbiztosítás
Szakmai felelősségbiztosítás
Egészségbiztosítás
Társasházi lakás biztosítása

Mi öszeállitottuk a társaházi lakások biztosítására vonatkozó, szerintünk legoptimálisabb csomagot. A biztosítási díjat pillanatok alatt, fölösleges adatok nélkül megkapja és pár perc alatt kezdeményezheti a szerződéskötést. Ha csak ingóságait szeretné biztosítani, erre is van lehetősége!

 

Családi ház, ikerház biztosítás

Családi házra kötött lakásbiztosítás esetén más kockázatokat kell kiemelten kezelni, mint egy lakás esetében.   Egy kertkapcsolatos családi ház vagy ikerház tulajdonosának jópár olyan ingatlanját érintő kárlehetőséggel kell számolnia, amivel egy társasházi lakónak ritkán kell foglalkoznia: viharkárok a kertben, szivárgó vízvezeték, beomló kerítés... Számukra dolgozták ki a biztosítók az opcionálisan választható többletfedezetet tartalmazó termékeiket.

Építés alatt álló házak biztosítása

Egy családi ház vagy egy nyaraló építésekor nincs szükség a nagyberuházásoknál szokásos építésszerelési biztosításra: elég egy speciállis záradékkal ellátott épületbiztosítást kötni.

Nyaralóbiztosítás

A hétvégi házak, nyaralók biztosítása azért fontos, mert egy esetleges kár sokkal komolyabb következményekkel járhat ott, ahol csak időszakosan tartózkodunk, mint az állandó lakcímünkön, ahol akár azonnal orvosolni tudjuk a problémát.